Luister
muziek
26 april 2024 - 12:00
Deel dit artikel:

Bas Buiter koninklijk onderscheiden tijdens lintjesregen

Bas Buiter heeft vrijdag tijdens de jaarlijkse lintjesregen een koninklijke onderscheiding ontvangen en is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

valkenswaard24
  / / Redactie
Advertentie

De heer S.G.P. (Bas) Buiter (44 jaar) is sinds 1996 groepsleider bij Stichting Doe Week Dommelen. Jaarlijks, gedurende 5 dagen, begeleidt hij een steeds wisselende groep kinderen in de leeftijd 4 t/m 6 jaar met allerlei sport- en spelactiviteiten.

Ook is hij al sinds 1997 actief voor de badmintonvereniging. Zo was hij onder andere jeugdbegeleider van Badmintonvereniging Dommelen, jeugdtrainer, zat hij in de activiteitencommissie, droeg hij zorg voor het opzetten en beheren van de website van de vereniging en zat hij in de technische commissie. In 2010 werd hij voorzitter van BV Dommelen. In 2020 ontstond, mede op initiatief van hem, door een fusie van BV Dommelen en Badmintonclub Valkenswaard, badmintonvereniging de Valken’20, waar hij ook voorzitter van is geworden.

Daarnaast is de heer Buiter sinds 2014 actief betrokken bij de Verenigde Valkenswaardse Hondenliefhebbers, waar hij o.a. deel uitmaakt van de activiteitencommissie. Sinds 2022 is hij ook voorzitter van deze vereniging.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie